Woning ontruiming Reuken verzorgd door Ontruimingservice Nederland.

Ontruimingservice Nederland ontruimt alle soorten woningen huur en koop. Tevens ontruimen we ook, tuinhuisjes, aanleunwoningen en verpleeghuiskamers.
Het bezemschoon opleveren van woningen is onze specialisatie.

Het opruimen van een huis is vaak een geestelijk veeleisende taak. Heb je overal over nagedacht? Wat wil je houden en waar kun je aanleveren?
Wij kunnen de praktische zaken voor u doen: objecten inpakken en verplaatsen, tapijt of behang verwijderen, gaten in muren opvullen, vaste kasten of planken verwijderen, en meer.

Werkwijze bij Woning ontruiming Reuken

Ontruimingservice Nederland komt vrijblijvend bij u langs om te kijken en met u te overleggen en u te adviseren. Samen met u maken we een ronde door de woning om een goed idee te krijgen van de werkzaamheden. Welke spullen gaan er weg en wat wilt u dat ermee gebeurd? Verplaatsen naar een andere woning, opslaan in de opslag of alles afvoeren.

Een vrijblijvende transparante offerte maken we ter plaatse. Zo weet u precies wat de kosten zijn en wanneer u de werkzaamheden door ons wilt laten uitvoeren kunnen we een datum afspreken.
Na akkoord plannen we de ontruiming in en gaan we voor u aan de slag. Ontruimingservice Nederland levert de woning bezemschoon op. Wat betekend dat alle losse zaken uit de woning verwijderd zullen zijn en alle ruimtes schoongeveegd zijn als we klaar zijn.

Waarom kiezen voor Ontruimingservice Nederland?

  • Wij gaan snel voor u aan de slag
  • Bij onze klanten scoren we gemiddeld 4,7 sterren
  • We zijn een familiebedrijf met 35 jaar ervaring
  • We leveren persoonlijke service op maat
  • We verzorgen woning en bedrijfsontruimingen en verhuizingen door heel Nederland
  • We leveren uw woning of bedrijfspand bezemschoon op
  • We zorgen voor de afvoer van de inboedel naar uw wensen

Bij verhuizing, emigratie of overlijden, Ontruimingservice Nederland helpt u om de ruimte leeg te maken.
Bel ons op 085 – 3013 815.  Of vul onderstaand aanvraagformulier in voor snel contact. We reageren dezelfde dag meestal binnen 1 uur.

De ontruimingsservice in uw regio

Op Ontruimingservice Nederland kunt u rekenen op het gebied van opruimen / ontruimen van inboedels, woningen, magazijnen, garages, werven, evenementenhal en festivalweides maar ook het ontruimen van woningen en bedrijven.

U kunt  op ons rekenen om uw woning klaar te maken voor de verkoop of verhuurmarkt of op te leveren aan uw verhuurder.